Rengøringspriser erhverv

Leder du efter en måde at effektivisere rengøringen af jeres virksomhed eller institution? Så er du kommet til det rette sted! Vores effektive rengøringssoftware kan være med til at forbedre rengøringsprocessen for jer, lige meget om I har rengøringspersonale ude 1 gang om ugen, 3 gange om ugen eller hele 5 gange om ugen. Vores software tilpasser jeres virksomhed til behovet for rengøring, så jeres rengøringspersonale ikke skal gøre rent steder der ikke bliver brugt, og så rengøringsplanen let kan tilpasses efter helligdage, renovering og meget andet.

Nedenfor kan I læse mere om hvordan et tilbud på software til erhvervsrengøring kan forbedre rengøringsprocessen i jeres virksomhed, samtidig med at jeres rengøringspersonale får optimeret deres arbejdsgang.

 

Image


Vores løsning - Perfekt til jer

Nogle steder skal gerne rengøres hver- og hver anden dag, mens andre kan nøjes med én gang i ugen - men hvordan vurderer man bedst behovet for rengøring på et kontor eller toilet? - Selvfølgelig ved at bruge sensorer og software, der kan være med analysere brugen af forskellige rum og områder i kontoret eller virksomheden.

Sensorerne holder øje med rummets tilstand, hvor mange der benytter det og lignende, analyserer dette og fremviser det for jeres rengøringspersonale gennem en app, der gør det muligt at se hvilke rum der har brug for rengøring og i hvilken grad. Jeres rengøringsplanlægning bliver intelligent - og kan tilpasses efter ethvert behov - bruges et kontor ikke på grund af renovering eller ferie kan det slås fra i systemet, så der ikke bruges tid, ressourcer og kemikalier på at det gøres rent.

 

Image


Hvordan fungerer det?

Efter I har accepteret vores tilbud, der kan variere på baggrund af virksomhedens størrelse og antallet af sensorer der skal bruges, kan vi begynde at implementere det i jeres BMS software - Building Management System, der holder øje med bygningens tilstand og behov for rengøring. Jeres rengøringspersonale sættes ind i app'en og hvordan den skal benyttes, og de kan gå i gang med at gøre rent efter dens vejledende henvisninger.

Er der tid til overs efter rengøringen er slut, kan den enten bruges på ekstraopgaver eller ved at regulere timeantallet. Det betyder at vi ikke har indflydelse på timepris, fast-pris pr. måned og lignende - det er helt op til jer og aftalerne med jeres rengøringspersonale - Vi hjælper jer blot med at effektivisere opgaverne, så I kan spare tid & penge, og gå til opgaverne med et mere miljøvenligt og bæredygtigt syn.

I kan selvfølgelig beholde det rengøringspersonale i allerede har og sikkert holder af - og selvfølgelig til samme timepris. Forskellen er at rengøringspersonalet i større grad orienteres hvor der er behov for rengøring, og bedre kan analysere det, så deres plan effektiviseres. Det er også muligt for jer at spare penge på rengøringsmidler og kemikalier, fordi i lettere kan se forbruget.

Rengøringspriser for erhverv specielt kan variere meget og skal tilpasses efter ferie, sygdom, fravær og lignende, men med denne løsning kan i let slå til og fra, så rengøringspersonalet altid har et solidt overblik over hvor der er brug for rengøring.

Få et tilbud

Vil i gerne have et tilbud på vores software til erhvervsrengøring, der kan være med til at effektivisere processen? Så er i altid velkomne til at tage kontakt til os, så kommer vi gerne forbi og hjælper med at vurdere hvordan vores løsning kan hjælpe jer. I kan også skrive til os her, og få et tilbud direkte - vi vender tilbage til jer hurtigst muligt med en pris, så i får en bedre ide om rengøringspriser til erhverv.

Ønsker i som mulig kunde at høre mere om priser og løsninger, er i naturligvis også velkomne til at kontakte os. Du finder vores information nederst på siden.