Rengøringsplanlægning ud fra aktivitetsniveau

Gør rent ud fra, hvor meget lokalerne bliver brugt

 

Planlæg jeres rengøring ud fra, hvor meget de enkelte lokaler bliver brugt. Med IoT Cleaning har I et værktøj, der registrerer, hvor meget jeres lokaler bliver brugt og automatisk planlægger rengøringen ud fra det reelle behov.

Sådan virker IoT Cleaning

IoT Cleaning er ideelt til fremtidens intelligente bygninger. Systemet kan integreres med CST- og BMS-systemer og automatisere processen, så du slipper for at opdatere rengøringsskemaer manuelt.

Sådan bruger I IoT Cleaning i praksis:

Sensorer registrerer aktivitetsniveauet i bygningens rum

Data om aktivitetsniveauet sendes til IoT Cleaning rengøringssystemet, hvor I har defineret de aktivitetskrav, der skal rengøres efter.

IoT Cleaning behandler data og sender en besked til rengøringspersonalet via en app om, at hvilke lokaler der har behov for rengøring.

IoT Cleaning – We Reinvent Cleaning

Fordele

Med IoT Cleaning får du

N

Nemmere planlægning

N

Datadrevet overblik

N

Lavere omkostninger

N

Mere effektiv rengøring

N

Bæredygtig drift

N

Automatisk udfyldning af rengøringssskemaer

Integrationer

Har I allerede et CTS- eller BMS-system? Integrer IoT Cleaning med det system, I allerede bruger.

Planon Software

Kombinér dit data fra Planon Software med IoT Cleaning. På den måde kan I bruge de sensorer, I allerede har installeret, sammen med IoT Cleaning.

Spacewell


Er Spacewell jeres foretrukne værktøj til facility management? Kombinér data fra Spacewell og IoT Cleaning og gør rengøringsplanlægningen nemmere og mindre tidskrævende.

Spaceti

Bruger I allerede Spaceti til facility management? Udnyt de sensorer, I allerede har i bygningen, og tilknyt IoT-Cleaning til planlægning af rengøringen.

Microsoft Azure IoT

Benytter I Microsoft Azure IoT? Kobl IoT cleaning til de sensorer, I allerede har installeret.

Den potentielle værdi af Internet of Things (IoT) er enorm – og derfor er intelligente bygninger den eneste rigtige vej frem.

Ifølge Mckinsey Global Institute kan IoT-løsninger i kontorer give økonomiske fordele på 70-150 milliarder USD i 2025, for eksempel gennem øget produktivitet, tidsbesparelse og bedre udnyttelse af aktiverne.

McKinsey & Company logo

Software, planlægning og Internet of Things

Sådan kommer du i gang

En test af IoT Cleaning skal være med til at afdække værdien af at gå fra statiske rengøringsplaner til datadrevne rengøringsplaner. Samtidig vil I få 100% dokumentation af fremtidige besparelser samt udnyttelsesgraden af jeres lokaler.

Udvælg bygning.

Vi monterer sensorer (der gøres ikke rent efter systemet i testperioden)

Modtag en 15 sider rapport over besparelse i kr. samt Co2

Rapport fra test - IoT Cleaning

Prøv IoT Cleaning med en test

Skal vi give dig en gratis demo?

Book en gratis demo i kalenderen herunder.