Om os

We Reinvent Cleaning

Med flere end 25 års erfaring fra rengøringsbranchen har vi gentænkt grundlaget for rengøringsplanlæning. 

Carsten og Knud Erik Petersen

To brødre med en fælles mission

Vi, Carsten og Knud Erik Petersen, stiftede IoT Cleaning for at sikre mere bæredygtige og klimavenlige bygninger.

Knud Erik har stiftet og drevet eget rengøringsselskab gennem 22 år. Han har derfor et indgående kendskab til alle processer fra assistentniveau til øverste ledelse.

Carsten har arbejdet med teknologi, siden han som 15 årig fik sin første computer: en Commodore 64. I flere en 17 har han været ansat i et af Danmarks førende softwareselskaber, inden han gik selvstændig med sin storebror Knud Erik i 2011.

Som brødre arbejder vi tæt sammen.  Sammen har vi genopfundet rengøring, så virksomheder og bygninger får det højeste rengøringsniveau og bruger så få ressourcer som muligt. Det er sikrer mindst mulig belastning af både mennesker og miljø.

Vi er specialiseret i løsninger til rengøringssektoren. Og med vores indsigt og forståelse af branchen, skaber vi løsninger, der er skræddersyet til de behov og krav, der er i rengøringsbranchen.

Hos IoT Cleaning hjælper vi virksomheder med at spare omkostninger og lave mere effektiv planlægning. Og det hjælper vores miljø ved at mindske forbruget af rengøringsudstyr- og midler.

 

Mission

Mission statement

IoT Cleanings mål er at sikre mere bæredygtige og klimavenlige bygninger over hele verden, der kun bliver rengjort, hvor der har været aktivitet i bygningerne, hvilket medvirker til højeste rengøringsniveau og sikrer mindst mulig brug af ressourcer.

Fremtidens løsning

Med IoT Cleaning har vi skabt fremtidens løsning til rengøringssektoren

IoT Cleaning er et globalt og førende cloudbaseret værktøj til rengøringsplanlægning. Med IoT Cleaning er det for første gang muligt at gå væk fra at planlægge rengøring ud fra statiske planer, der kører uge efter uge og måned efter måned. I stedet kan du gøre rengøringsplanlægning datadrevet, fleksibel og aktivitetsbaseret.

Du har sikkert en aftale med et godt rengøringsselskab eller eget personale. Det ændrer vi ikke ved. Men hvor rengøringsselskabet tidligere har lavet en fast/statisk rengøringsplan for jeres bygninger, kan IoT Cleaning-softwaren nu lave en rengøringsplan, der tager højde for den reelle brug af bygningen. Personalet får hver dag automatisk besked om, hvor der er behov for rengøring.

Planlægningen af rengøring bliver intelligent. I opnår økonomiske besparelser med et mere effektivt ressourceforbrug og et mere bæredygtigt forbrug, fordi der udledes færre kemikalier, bruges mindre vand og færre rengøringsmidler.

Det er kort sagt, den optimale løsning til virksomheder, der vil høste alle fordelene af datadrevet rengøringsplanlægning.

IoT Cleaning - Software på forskellige devices